Florida Department of Health Division of Community Health Promotion
RFA # 18-005 — Systems Change to Increase Chronic Disease Services

Question:

Can County Health Departments (CHDs) apply for this RFA?

Answer:

As outlined in Section 3 on pages 10 and 11, only health systems classified as a Federally Qualified
Health Center (FQHC), hospital, cancer center, primary care organization, or community-based
organization may apply. Eligible applicants must meet the criteria for the chronic disease service
category for which they are applying.



